tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pikku Bambino

Charlotte pääsi sunnuntaina kotiin ja nyt ollaankin oltu ihan vain kotosalla. Vaikka viikko sairaalassa ei ollut mitenkään ihana, niin tulipahan ainakin vietettyä oikein tiiviisti aikaa yhdessä. Kolmestaan kun kökötettiin siellä pienessä kopperossa niin on kotikin nyt sen jälkeen tuntunut yllättävän isolta ;)

Huoneessa ei ollut juurikaan tilaa liikkumiseen, enkä kyllä raskinut päästääkkään sairaalaan lattioille ryömimään. Huoneesta Charlotte ei saanut poistua ollenkaan. Pidettiin tyttöä sitten melkein koko aika sylissä. Oli hauska huomata miten tuo viikko tyttöön vaikutti. Kun ei päässyt liikkumaan ja jouduttiin olemaan tiiviisti yhdessä alkoi juttua tulla ihan eri tavalla kun normaalisti. Charlotte oppi "taputtamaan" (laittaa kädet yhteen ja heiluttaa niitä). Oppi myös tiputtamaan palloa sängyn pinnojen välistä ja makeasti nauroi kun äiti tai isä juoksi pallon perässä.

Positiivista oli myös että päivärytmi pysyi ennallaan. Päikkärit nukkui samalla tavalla kuin aikaisemminkin ja yöt ilman heräilyjä. Kotiin päästyään omat lelut jaksoi taas kiinnostaa ihan eri tavalla. Ei tarvinutkaan äitiä kaveriksi vaan jaksoi leikkiä koko aamupäivän itsekseen :)
























Lopuksi; suosittelen jälleen kerran vakuutuksen ottamista lapselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti