torstai 28. maaliskuuta 2013

Hemmottelua

Tällä viikolla tämä äiti on saanut olla useaan otteeseen hemmoteltavana. Hieroja, kynsihuolto ja kasvohoito osuivat kaikki samalle viikolle... tältäkö niistä miljonääreistä tuntuu ;) Voisihan tähän tottua.

Kävin tänään kasvohoidossa sillä sain siskoltani joululahjaksi lahjakortin Kauneuskeskus Lumikkiin.

Hoito oli ihana ja tervetullut ihan onnettomassa kunnossa olevalleni iholle. Ihoni on kuiva ja olen atoopikko, joten talvella iho joutuu koville. Samalla tuli täydennettyä omaa ihonhoitosarjaani.

Ostin Dr. Baumannin tuotteita mitä minulla ei ole aikaisemmin ollutkaan. Olen kokeillut vähän sitä sun tätä. Osa on toiminut hyvin, ja osa ei niin hyvin. Saas nähdä miten näiden kanssa käy. Onko teillä kokemuksia Dr. Baumannin tuotteista?





Puhdistusmaito ja kasvovesi, sekä hoitovoide. Lisäksi sain näytteet liposomeista. 
Myös Charlottea muistettiin näytteillä. Nimittäin Dr.Baumannin hoitovoidetta vauvoille! :) Aika hauskaa että Charlotellakin on nyt omat `astetta paremmat´ voiteensa ;). 



Charlotte on käyttänyt näin talvella Decubalia, mikä on tarkoitettu kuivalle iholle. Sillä on karheumat pysyneet loitolla. Kylvyn jälkeen käytetään Ceridal-öljyä, ja hoitolaukussa kulkee aina mukana perus Novalan. Dr. Baumannin Baby Cream käy kuulemma hyvin esim. kasvojen tai muun kehon kuiviin läiskiin.






Kohta saadaan varmaan jo alkaa perehtymään aurinkorasvoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti