perjantai 15. maaliskuuta 2013

10kk!

Murmeli on tänään 10kk-ikäinen! Luulin ettei kuukaudessa ehtisi tapahtua mitään kummoista kehitystä, mutta olin väärässä.

Charlotte konttailee vauhdikkaasti, välillä istuu tuumailemaan ja tutkimaan lelujaan. Nousee tukea vasten ja kävelee taaperokärrynsä kanssa eteen päin. Tänään yllätin hänet seisomasta lattialla olevan cd-soittimen päältä. Kauhulla odotan mitä hän seuraavaksi keksii.

Viimeisen kuukauden aikana hän on oppinut uusia leikkejä. Ruokaillessa väläyttää velmun virnistyksen ja tiputtaa lelun pöydältä maahan. Alkaa nauraa räkättää kun äiti konttaa lattialla etsien lelua. Tämä sama toistetaan niin kauan kun äiti vaan jaksa lattialta esineen poimia.

Oma tahto on löytynyt. Metakka pystyyn jos menet ottamaan tytön kädestä jotain pois, tai jos et päästä häntä kiellettyyn paikkaan.

Hampaita ei ole tullut lisää, mutta yläkulmurit pullottavat uhkaavasti. Toivon että myös keskimmäiset hampaat tulevat esiin parin kuukauden sisään jottei 1-vuotiskuvauksessa virnistä pieni vampyyri :)

Loppuun POMPdeLUX kutsuilta kotiutuneita vaatteita. Yritän säästää nämä kesään vaikka ihan hyvinhän näitä toppeja voisi pitää jo nyt jos pukee alle pitkähihaisen puseron.

Haaremihousut jakavat varmasti mielipiteitä mutta ajatelkaas miten ihanan vilpoiset ne ovat kesällä.




Pikkuisen ensimmäinen oma huivi. Sovittiin että äitikin saa joskus lainata :) Samaa kuosia housujen kanssa.







Tästä alkaa muuten sitten valmistautuminen synttäreihin, mikä tarkoittaa askarteluaiheisia postauksia :)

7 kommenttia:

  1. Ihana tuo eka kuva, kunno fashion baby! Tulkaapa nyt ens viikolla sitten kylään meille!!

    VastaaPoista
  2. Onnea 10kk! Sieltä se 1v uhkaavasti lähestyy :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Tuossa topissa on ihan mahtava kiilto mihin itse ihastuin :)

      Poista