tiistai 18. syyskuuta 2012

Vauvakirjat

Raapustelin tänään Charloten vauvakirjoihin uusimpia kuulumisia. Vauvakirjoja meiltä löytyy kaksin kappalein. Hello Kitty; hellyyttävät vauvamuistot sekä Vauvan alkutaival.

Hello Kitty on selkeästi leikkisämpi. Kirjassa kysytään esim. miten äiti ja isä tapasivat, mihin isä kiinnitti ensiksi huomiota äidissä ja millainen oli heidän ensimmäinen suukkonsa. Kuka oli pääministeri lapsen syntymävuotena, mitä 10 eurolla sai ostettua ja mitä tulevaisuudelta odotettiin. Kirjassa ei ollenkaan kysytä lapsen ensimmäisistä kuukausista ja lapsen ensimmäiset kolme ikävuotta pitää mahduttaa vain yhdelle sivulle!







































Onhan kirja ihan hauska, mutta harmittaisi kyllä jos ei olisi vauvakirjaa missä olisi myös "oikeaa" asiaa.
Vauvan alkutaival kirja on jo paljon perinteisempi. Kirjasta löytyy myös tuttuja lastenloruja!



























Meidän vanhempien lapsuuden ajan vauvakirjat. Nämä kirjat sisältävät täyttä asiaa! Hauskinta on, että nämä molemmat kirjat löytyvät vielä tänäkin päivänä kaupanhyllyistä! Erityisesti Kulta-aika lapsuuden kirjaan kirjataan todella tarkasti lapsen kehitystä.









































































Itselläni on selvästi käynyt sääliksi vauvakirjani alastomia lapsia joten olen piirtänyt jokaiselle lapselle oman asun :)

Jos haluat vauvakirjan mihin mahtuu mahdollisimman paljon tietoa, suosittelisin ostamaan näitä vanhimpia kirjoja!

2 kommenttia:

  1. Mua harmittaa kun en aina heti jaksa kirjotella kun jotain uutta tapahtuu. On tosi hankala jälkeenpäin muostella, että koska se eka hymy nyt tulikaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Pitäis olla koko ajan kirjat esillä että niihin muistaisi kirjotella.

      Poista