torstai 6. syyskuuta 2012

Uusia asusteita

Eilen laiskotti ihan hirveästi enkä millään olisi jaksanut lähteä Mick´sin iltaan. Onneksi tuli kuitenkin lähdettyä, piristi kummasti. Tarjolla oli Amarillon herkkuja ja katsottiin myös muotinäytös, josta täytyy sanoa, että oli muuten aivan järkyttävän huonosti organisoitu! (puhuin tästä Akille, joka tuumasi ettei tainnut olla Rachel Zoen järjestämä, järkytyin lievästi sanottuna moisesta tietoudesta :D)

Ostin itselleni paitapuseron, jonka juju oli kauluksen paljettirusetti. Väriltään pusero oli tummansininen ja se onkin aivan uusi väri vaatekaapissani.
Rusetteja löytyy myös uusista silmälaseistani :)



















































Yritin etsiä Micksistä itselleni uutta huivia, mutta eihän sitä tietystikkään löytynyt. Tänään, kun en edes ollut etsimässä mitään, löysin aivan täydelliset huivit ja vieläpä tuubimallia. Ne voi huolettomasti kietaista kaulansa ympärille eikä tarvitse pelätä niiden tippumista. Vielä kun huiveja oli molemmissa suosikkiväreissäni eli harmaana ja viininpunaisena, olin myyty! Kaveriksi jo viime vuonna hyväksi havaittu pipo. Silloin ehdin saada vain mustan, mutta nyt olin onnekkaampi :)


























Huivit ovat kimaltavia ja punainen on oikeasti paljon tummemman punainen. Harmi että kuva vääristää.

2 kommenttia: