maanantai 3. syyskuuta 2012

Apua robotilta

En tiedä kuvittelenko vai lähteekö meidän koirista tosiaan yhtäkkiä paljon enemmän karvaa kuin mitä aikaisemmin. Meillä on pakko imuroida joka ikinen päivä ja nyt tuntuu ettei sekään enään riitä. Sitähän voisi ajatella, että eihän se ole iso juttu kun "nopeasti" vaan joka aamu imurilla hurauttaa, mutta kyllä nyt alkaa olla mitta aika täynnä.

Aikaisemmin olen hihitellyt robotti-imureille, mutta nyt mietin sitä jo itsekkin ihan tosissani. Eihän tässä imuritonta elämää päästäisi viettämään, mutta jos se olisi jossain määrin avuksi siisteyden ylläpidossa.

Onko kenelläkään kokemusta robotti kavereista? Miten hyvin soveltuu koiratalouksiin? Toimiiko se, vai tukkiiko karvat imurin? Sen verran hyvissä hinnoissa imurit vielä ovat ettei ihan turhaan kiinnostaisi robotti-imuria ostaa.

kuva täältä

2 kommenttia:

  1. Mun yhellä kaveerilla on robotti, mutta ei koiraa =) se on ainakin kehunu kovasti imuria, mutta tarkka saa olla, ettei ole sen kokoisia huonekaluja että jäis robo jumiin. Kynnysten yli se ei pääse eikä korkeiden mattojen päälle.. joten voisin sanoa: jatka jokapäiväistä imurointia (imuroi samalla koiristakin irtokarvat pois ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan kökkö. Mä niiiin haluisin päästä helpomalla :)!

      Poista