sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Pihit pikkutoiveet

Ensi viikolla höyrähdetään taas kunnolla ja sekoillaan Hulluilla Päivillä :) Lähestyvä matka ja tätä myöten säästökuuri ei oikein sovi yhteen Hullujen Päivien kanssa. Sitä huomaa taas muka tarvitsevansa kaiken näköistä ja mies vaan pyörittelee päätään, kun ovesta säntää sisään keltaisten pussien armeija.

Yritin nyt ihan tosissani olla hyvin malttillinen suunnitellessani mahdollista ostoslistaa.



Tosi juttuhan on, että me mieheni kanssa molemmat tarvitsisimme uudet aurinkolasit. Molemmille löytyi oikein kelpo ehdokkaat, mutta eri asia on, että istuuko ne miten hyvin nenillemme. Näiden varaan en nyt hirveästi laske, mutta kokeilemisen arvoiset ehdottomasti.

Tulee varmasti ostettua shampoota ja kenties muutama kosmetiikkatuote, joita tulisi ostettua joka tapauksessa muutenkin.

Myös UV-uimapuku tytölle on sellainen, joka olisi myös hankittava jossain kohtaa ennen rantakelejä. En yhtään tiedä miten saisin houkuteltua neidille tuollaisen haalarimallin, kun hän on tottunut perus (prinsessa) uikkariin uimahallireissuilla.

Ja totta puhuakseni kyllähän sen tietää, että heräteostoksia syntyy, mutta lähtökohta ei ole kovin paha... eihän? :) Ps. Esim. hyvät karkkitarjoukset kannattaa hyödyntää, sillä palmusunnuntai eli virpomispäivä on aivan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti