tiistai 17. maaliskuuta 2015

Oon mä juonu viinii Wienissä

... no en vielä, mutta ensi kuussa aivan takuulla! Lähdemme siskoni kanssa viiden päivän reissulle Wieniin. Tämä on minulle ensimmäinen kerta Itävallassa ja olen aivan tohinoissani! :) Tämä tulee nyt olemaan tällainen aikuisten tyttöjen reissu, jossa tarkoitus olisi relata ja nautiskella. Voi miten odotankaan rauhallisia lounaita ja viinilasillista terassilla. Shoppailua ja nähtävyyksiä kaikessa rauhassa ja kiireettömyyttä.

Sen jälkeen onkin mieheni vuoro lähteä Barcelonaan, joten molemmille jotain kivaa. Neidin kanssa sitten ehdottomasti kesällä kehitellään jotain :)

Olimme muuten tytön kanssa viikonlopun kaksistaan. Gugguiltiin tietenkin uutuuksia ja totesin, että asukuvien kuvaaminen on nykyään ihan mahdotonta. Neiti väkkärä ei pysy paikalla sekuntiakaan ja kun viimein olisi otollinen tilanne kuvaamiseen.. kirjaimellisesti, puskee karvajalka Otto ruudulle.

Pari puhelin räpsyä. Mekko koossa 98, saas nähärä miten meidän tän kans käy.. onko kesällä ihan kinttara. Huppari ja leggarit sitten koossa 104. Vahingon kautta päätyi meille tuo musta-koralli alaosa, mutta näin jälkeenpäin täytyy sanoa, että onneksi. Tykkään ihan hirmuisesti :).

Hei, ja heitelkää ehdottomasti Wien-vinkkejä jos olette käyneet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti