sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hip Hei meillä on uusi lamppu!

Meitä on jo suurin piirtein kahdeksan vuoden ajan palvellut yksi ja sama keittiön lamppu. Se on kyllä ihan kiva ja paljon kehujakin kerännyt, mutta kieltämättä näin kahdeksan vuoden jälkeen vaihtelu virkistää.

Meillä oli mieheni kanssa tehokas puolituntinen viime viikolla Vepsäläisessä. Tilaukseen lähti mm. uusi sänky, mutta sen lisäksi ostimme myös uuden valaisimen keittiöön. Olen ihastellut sitä Vepsäläisellä jo aikaisemmin, mutta vasta nyt saatiin se järkevään tarjoushintaan, joten eihän sitä kauppaankaan voinut jättää. En tiennyt etukäteen lampun merkkiä, mutta lamppu osoittautui Calligariksen Andromedaksi. Tämä ei oikeastaan yllättänyt minua, sillä meidän kotoamme löytyy paljon muutakin Calligarikselta ja esimerkiksi myös keittiön pöytä kyseiseltä merkiltä on haaveissa.

Kun lamppu ei ole päällä, muuttuu ilme huomattavasti dramaattisemmaksi. Kokonaisuus ruokaryhmän kanssa on melko tumma, mutta mikäli joskus tulevaisuudessa muutamme, on ehdoton vaatimus, että talossa on isompi keittiö. Uusi pöytä ei siis tulisi olemaan ainakaan musta. Näitä lamppuja voisi siinä tapauksessa myös ostaa toisen, jolloin saisi näyttävän kokonaisuuden.

Sängyn toimituksessa tulee kestämään noin parisen kuukautta, joten siitä sitten myöhemmin lisää. Nyt kuitenkin pahimpaan sisustushimoon tämä uusi lamppu, joka mielenkiintoisella muodollaan viehättää minua suuresti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti