sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Lahjavinkit

Tässäpä kuvien kera lahjakassien sisältö. Lahjat eivät välttämättä olleet juuri nämä kyseiten kuvien tuotteet, mutta sinne päin :)

Koska itse pidän kädentaitoja tärkeänä, ja olen huomannut, että aika moni lapsi pitää käsillä tekemisestä, nauttii ja oppii siitä, niin halusin ostaa kummitytöllemme ensimmäiset väriliidut ja sormivärit. Myrkyttömät tietysti ja mukaan paperia ja kansio, johon taideteokset voi säilöä :) Pyöräilykypärä taas oli jotain sellaista, jota pikkuneiti tarvitsi :)

Kaksivuotiaalle strassikoristeiset tennarit kesäksi ja strasseja löytyi myös tarratatuoinneista, jotka ovat ainakin meillä varsin mieleisiä :) Kiva piristys juhlalookkiin! Muovailuvahoja ei kai myöskään koskaan voi olla liikaa?

Viisivuotiaalle ostin paidan, jota näin hänen itse kaupassa ihastelevan. Myöskin tarratatuointeja ja tee-se-itse karkkikaulakoru-paketti. Ulkomaanreissulta hommattu vaijeri magneeteilla, mihin voi ripustaa valokuvia tai omia piirustuksia tai mitä ikinä keksiikään :)

Sellaisia lahjoja me keksimme :) Charlotella on tehnyt tiukkaa, kun on ollut niin monet juhlat eikä hänen sanojensa mukaan yhtään yllätystä hänelle. Ollaan tässä urakalla harjoitettu antamisen iloa, ja harjoiteltavaa vielä todellakin riittää ;)

Nyt onkin hyvä keskittyä täydellä teholla Charloten juhlien järjestämiseen. Kutsut jos saisi tällä viikolla postiin, ja lisäksi voisi miettiä tarjoilupuolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti