sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Isoja pieniä neitiä

Huhti-ja toukokuussa kalenteri täyttyy juhlista. On pääsiäistä, vappua, äitienpäivää ja sitten on nämä pikkumuruset, jotka juhlivat syntymäpäiviään. Viikko sitten juhlittiin Ronjaa ja Nelliä, ja tänään kummityttöä Kiiraa. Seuraavaksi on sitten meidän neidin vuoro :)

Juhlat on aina kivoja. Pääsee lahjaostoksille ja saa pukea päälle jotain vähän parempaa. Charlotte pukeutui juhliin Stockmannin Hulluilta Päiviltä ostamaani Mayoralin kisumekkoon ja saman merkin keltaiseen boleroon. Vaaleat sukkahousut ja rusettipanta viimeistelevät asun. Matkalla juhliin voi tehostaa kisulookia leopardikuosisilla aurinkolaseilla ;)

Nyt vaatteet ovat alkaneet kiinnostamaan neitiä entistä enemmän ja hän oli todella ylpeä kissamekostaan. Tätä myötä myös itse pukeminen on ottanut ison harppauksen eteenpäin. Toissa päivänä vedettiin pienet raivelit siitä, ettei isi pukenut päälle juuri sitä takkia minkä Charlotte hänelle valitsi. .. ai miten niin uhmaikä!?!

Lahjat valmiina sankareita varten. Seuraavalla kerralla kerron, mitä lahjakassit pitivät sisällään. Jospa niistä olisi vinkkiä jollekin, joka pohtii lahjaa pienelle tytölle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti