perjantai 16. toukokuuta 2014

2-vuotias pieni rakas

Vauva täytti eilen kaksi! Oikeasti hän on jo aika iso tyttö :)

Merkkipäivän kunniaksi leikattiin isojen tyttöjen polkkatukka, ja ilme muutti heti paljon tomerammaksi. Viime viikolla oli myös 2-vuotisneuvola missä todettiin, että aika pieni sirppana hän vielä on, mutta kasvaa omalla tutulla käyrällään :) Mitään "testejä", kuten tornin rakentamista, tai palapeliä ei testattu. Charlotte touhuili omatoimisesti nukeilla ja puhelikin välillä joten se sitten kai riitti kehityksen todisteeksi.

Meidän 2-vuotias kyllä tekee palapelejä, katselee kirjoja, leikkii mielellään koti-ja keittiöleikkejä. Rakastaa edelleen piirtämistä ja muovailua. Pitää pyöräilystä ja ulkona touhuamisesta. Syö omatoimisesti. Nukkuu yhdet päiväunet päivässä. Käy potalla, ja välillä on kokonaan ilman vaippaakin. Hänen kanssaan voi käydä ihan oikeita keskusteluja. Puhuu paljon lauseita. Ihana 2-vuotias jonka kanssa voi tehdä kesällä vaikka mitä!

Muistan kun vuosi sitten hehkutin 1-vuotiasta jonka kanssa voi tehdä vaikka mitä kun hän jo kävelee :) Niin ne on kaikki nämä ikävuodet ihania ja tärkeitä <3

Mums! Niin hyvää että sormetkin pitää nuolla :P

...niin, ja synttärijuhlat pidetään reilun viikon päästä sunnuntaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti