tiistai 28. tammikuuta 2014

Terveisiä mökkihöperöltä

Meillä taas harrastetaan mökkihöperöilyä, kun Charlotella on oksennustauti. Tää on monestakin syystä ylläri ylläri aika epämieluisa tauti. Ne kenellä on itsellä tai lapsella refluksi, varmasti tietää, että ei tosiaankaan ole kivaa kun oksennustauti iskee päälle.

Neiti on tapansa mukaan jaksanut sairaanakin olla suhteellisen vauhdikas ja kipeänä oleminen ei tarkoita sitä, että me levättäisiin päivä sängyssä. Päikkärit kyllä voi olla tavanomaista pidempiä, mutta muuten on kyllä jotain leikittävä.

1v 8kk ikäisenä Charlotte leikkii paljon kokkausleikkejä pikku keittiössään. Ruokaa valmistetaan kaikille eläimille ja nukeille ja maistellaan niitä toki itsekin. On myös kivaa, jos äiti lukee kirjoja ja lastenelokuviakin jaksaa katsoa vähän aikaa. Palapelit on plääh (ainakin vielä), piirtäminen sen sijaan pop. Tykkää myös kovasti leikkiä pienillä muovieläimillä. Hoitaa niitä kuten nukkejakin. Piiloleikit on myös kivoja, varsinkin kun voi ponkaista ylös piilosta ja huutaa pöö :) Suhteellisen uusi juttu, mistä on nyt innostunut ihan tosissaan, on muovailuvahat. `Muovataan, muovataan´ käsky kuuluu monta kertaa päivässä.

Iskä oli ostanut meille abc:ltä niin onnettomat Apsi-muovailuvahat, ettei niillä kivimöykyillä kyllä mitään muovailtu.. yritettiin kyllä siltikin sitkeästi.

Kauppareissulta ostettiinkin sitten paremmat muovailuvahat. Todella herkullisia neonvärejä ja jokaiselle oma purkkinsa säilytykseen etteivät värit sekoitu. Taitaa jo tosin olla myöhäistä ;)

Play-Doh Plus muovailuvaha on tavallista muovailuvahaa pehmeämpää. Nämä on ilmeisesti tarkoitettu pursotukseen yms koristeluun, mutta pikkuiselle tämä Plus-vaha on oikeastaan aika nerokasta. Muovaaminen on helppoa eikä tarvitse painaa tai puristaa rystyset valkoisena.

Joululahjaksi saatu nuppipeli? on myös todella mieleinen. Mikäs tämän pelin oikea nimi nyt onkaan? Muistan itsekkin leikkineeni tälläisellä pienenä.

Me ollaan muuten viety nyt osa leluista varastoon. Leluja alkaa olla jo siinä määrin, ettei niillä kaikilla ehdi/tule kuitenkaan leikittyä. Käydään sitten välillä hakemassa varastosta "uusia" leluja tilalle ja viedään taas vanhoja jemmaan.

2 kommenttia:

  1. Hei onko tietoa mistä tää nuppipeli on ostettu,meille haluttais samanlainen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips. Itse näin näitä ihan meidän lähikaupassa, eli citymarketissa :)

      Poista