torstai 30. tammikuuta 2014

Hypistelyreissun tuliaiset

Tänään oli tehtävä stoppi kotona kökkimiselle ja siispä suuntasin ihan yksin kaupoille. Tarkoituksena oli käydä hypistelemässä Molon uutta Hopla-takkia suloisessa girly rainbow-värissä. Takki oli livenä yhtä söpö, mitä kuvissakin. Hinta oli suolainen! ... ja koska takki on leveää mallia, on hankala sanoa, miltä se Charlotella näyttäisi. Pitää tehdä siis toinen retki Metsolaan :)

Metsolassa oli aika kivasti Molon sisävaatteita -40% alessa. Kahmin kädet täyteen mitä ihanampia mekkoja ja puseroita, mutta lopulta oli muistutettava itseä, että myös tuleva kevätmallisto sisältää pari `pakko saada´ juttua. Lopulta mukaan lähti vain yksi mekko. Näitä vekkuleita kavereita meillä ei ole vielä aikaisemmin ollutkaan!



Ihania, tykkään minä!

Molon sisävaatteista sanoisin oman kokemukseni perusteella, että vaatteet ovat niukkaa mitoitusta. Ei niinkään muuten, mutta vaatteet jäävät aina hihoista meille ensimmäisenä pieneksi. Sama juttu kyllä talvihaalarissakin! Charlotella on ollut nyt paljon Molon vaatteita koossa 86 ja hihat ovat just eikä melkein. Muun merkin vaatteissa 86 on vielä aika reilu.

Ostin joululahjaksi Charlotelle mitä herkullisimman näköisen korun Metsolasta. Englannin lakuja <3
Lakut oli pujotettu siimaan ja korussa oli ihan oikea lukko ja säätömahdollisuus. Se osottautui kuitenkin vielä aika epäkäteväksi näin pienellä, joten tänään pujottelinkin lakut vahvaan kuminauhaan.

Huomenna piipahdetaan taas asioille. Visiitti poliisilaitokselle passin hakuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti