maanantai 20. tammikuuta 2014

Elossa ollaan!

Elossa ollaan, vaikka hiljaista blogin puolella onkin ollut. Mitäs me ollaankaan puuhasteltu... hmm ainakin kävin viikonloppuna vaatteita läpi ja sainkin myyntiin asti jotain. Projekti tältä osin jatkuu vielä :)

Käytiin neidin kanssa passikuvissa. Voisin povata passikuvamallin uraa, sen verran tuimailmeiset kuvat sai ihan ilman ponnisteluja ;) Ollaan aika paljon myös kyläilty, ettei tulla ihan mökkihöperöiksi. Ulkona on ollut sen verran paljon pakkasta, että on jätetty ulkoleikit kovemmille sisseille.

Tänään käytiin taas Hop Lopissa purkamassa energiaa. Huomaa kyllä, että puolitoistavuotiaskin tursuaa energiaa ihan väärällä tavalla, jos ei pääse sitä jonnekin kuluttamaan. Hop Lop teki tehtävänsä ja suuri kupillinen iltapuuroa upposi kivuttomasti ja nyt neiti onkin jo matkalla höyhen saarille :)

Hop Lop löytyy ihan meidän läheltä ja siksi tuleekin piipahdettua aika usein leikkimässä. Huomasitteko uudet farkut! Ihanat Lindexin slimmit säädettävällä vyötäröllä. Just hyvät meidän neidille. Uskaltaisin väittää, että löytyy melkein joka Lindexistä ale-hyllystä :) Paitakin on uusi, Jasminista. Jotenkin niin iso tyttö jo! <3


Vauhdikasta viikkoa muillekin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti