maanantai 23. joulukuuta 2013

Viimeistä viedään!

Heippa pienet jouluhöperöiseni!

Tästä huushollista on kuoriutunut melkoinen paketointipaja. Pöydät rönsyilee lahjapaperista, nauhoista ja koristeista, mutta homma alkaa olla jo loppusuooralla. Illalla kaaraillaan pitkin Oulua vieden joulumieltä ystäville <3


Kävimme eilen tekemässä viimeiset lahjaostokset ja samalla kävimme ruokaostoksilla. Emme osta kotiin mitään ihmeellistä sillä suurimmaksi osaksi ruokaillaan perheeni luona. Ei kinkkua, ei rosollia, eikä mitään muutakaan perinteistä pöperöä. Aaton aamiaisainekset, joista syntyy riisipuuro ja luumusoppa. Tietysti myös omat `must have´ herkut eli kylmäsavuporoa, limppua, rosmariinileipää, brietä, salaattia ja viinirypäleitä.

Huomasin kauppoja kierrellessä että alennusmyynnit ovat alkaneet aikaisin tänä vuonna! Eilen Stockmannilla oli jo paljon tuotteita -40% ja itse ostin jo muutama viikko sitten itselleni uudet lenkkarit -50%!

Seuraavaksi paketointipaja vaihtuu suklaatehtaaseen ja alan valmistamaan konvehteja aattona sukulaisten kesken pidettävään konvehtivisaan :D Ilmeisesti rentoutuminen tänä jouluna on mahdotonta, sillä huomenna olisi vielä töissäkin pyörähdettävä. Yritän nyt silti virittäytyä jonkinmoiseen joulutunnelmaan :) Sääkin on ollut vähintääkin erikoinen. Tuntuuko teistä joululta vaikka lunta onkin heikonlaisesti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti