tiistai 3. joulukuuta 2013

Kiirus

Voi hakkeri sentään! No hyvä että iski! Täällähän onkin ollut postauksien rintamalla ihan kuollutta ;) Kiirettä on pitänyt. Ne vähäiset vapaapäivät on oleiltu kotona kun Charlotte oli viime viikolla (taas!) kipeänä. Olen kylläkin ehtinyt pariin otteeseen käydä joululahjaostoksilla. Alkaisi olla se urakka puolessa välissä eli ihan hyvin, no panic.... toistaiseksi ;)

Oli suuria suunnitelmia joulukalenterin toteuttamisesta ym mutta kaikki on nyt kiireen vuoksi jäänyt tekemättä. Laitoin hieman lisää joulukoristeita jos se rauhoittaisi mieltä :).

Pojat ja ihka uusi Pentikin Loiste-kynttelikkö. Tämä ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä vaan vaati näköjään useamman vuoden sulattelua. Aika monenhan kodista tämä on varmasti löytynyt jo pitkään. Nyt kun Charlotte meni ja rikkoi tv-tasolla asustelleet kynttilänjalkani kaipasi tv kaverikseen jotain. Niin se Loiste nyt sitten muutti meille :) Tykkään!

Koristautuminen jouluun on tänäkin vuonna melko yksinkertaista. Purppurat koristeet korvataan valkoisilla ja hopeisilla, eli eipä paljon muuta kun vaihtaa kynttilät ja koristetyynyt.

Tällä viikolla luvassa iltavuoroa ja siispä suunnittelinkin jo tänään Itsenäisyyspäivän illallismenun. Luvassa Suomalaisia makuja.. tietenkin :)

Lauantaina juhlitaankin sitten tyttöjen kesken pikkujouluja! Can´t wait! 

Viikonlopun tehtävälistalle voisi kirjoittaa myös piparien paiston ja koristelun ettei mene vallan laiskotteluksi ;)

2 kommenttia:

  1. Voi että teillä on kaunis koti! Olen uusi lukija ja katselin, että mietitte silloin turvaistuin hankinnassa Cybex Sironaa. Ostitteko ja onko palvellut hyvin? Meille ostettiin samainen istuin kun vaikutti hyvältä, mutta hinta vähän raapaisi :D Onneksi löytyi Saksasta sama istuin hintaan 470e toimituskuluineen ja kesäpäällysineen... Vähän edes säästöä verrattuna Suomen super hintoihin. Mitä joulusuunnitelmia teillä on aatoksi?
    Ps. Todella ihana blogi! Kirjoitat hyvin ja tekstiäsi on mukava lukea :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis kommentistasi :) Me päädyttiin kuitenkin BeSafen izi combiin. Sironan ja sen välillä puntarointiin. Itseäni, tai lähinnä miestä epäillytti mahtuuko tyttö tarpeeksi pitkään istumaan penkissä selkä menosuuntaan ja sen vuoksi sitten luovuttiin siitä vaihtoehdosta. Istuinhan muuten sai aivan huippu tulokset testeissä eli varmasti hyvä valinta ja vieläpä tyylikäs ;) Aaton suunnitelmiin kuuluu töitä! Yritän silti pitää kiinni aamun riisipuuro perinteesä. http://pikkutassujenelamaa.blogspot.fi/2012/12/aattoaamuna.html Voi jestas tuo ipana on kasvanut viime joulusta! Töistä pääsen onneksi jo kahden maissa jonka jälkeen suunnataan isomummon luo missä myös muut läheiset, mummot ja tädit jne. Jouluna pukeudutaan koko porukka juhlavasti. Nautitaan hyvästä ruoasta ja seurasta ja tietysti illalla tulee pukki kylään. Yritän myös tänäkin jouluna toteuttaa konvehtivisan tekemällä erimakuisia konvehteja.... osa voi olla kröhöm, hieman erikoisia ;)

    VastaaPoista