lauantai 14. joulukuuta 2013

Lastenjuhlat

Saimme Hopottajien kautta testattavaksi Lasten juhlajuomia. Paketissa oli yhteensä kuusi pulloa juomaa, joten mikäpäs sen mukavampaa, kun pistää pienet kinkerit pystyyn ja tutustua juhlajuomiin yhdessä ystävien kanssa :)


Makuina oli: Moomin mansikka ja mustikka-vadelma, Planes persikka, Mikki viinirypäle, Autot mansikka ja Princess Omena.

Parasta näissä juomissa mielestäni on, että juomat ovat C-vitaminoituja, eikä niihin ole lisätty makeutusaineita.  Myös valikoima on niin runsas että jokaiselle pienelle juhlijalle löytyy varmasti oma suosikkinsa.

Meitä oli juhlimassa yhteensä 12 henkilöä: 6 aikuista ja loput lapsia. Suosikki vaihteli hieman iän ja sukupuolen mukaan ;)

Poikien hommaa on tietysti pullojen avaaminen. "Oikea korkki" tuo tietysti oman juhlallisuutensa, mutta myös vaaratilanteensa. Ensimmäisen pullon jälkeen pojat avasivat pullot pihalla.

MOOMIN metsämansikka
Tosi kiva pullo, mutta muuten tämä maku ei ollut oikein kenenkään mieleen. Maku oli mansikkainen, mutta jotenkin aika karvas.

MOOMIN mustikka-vadelma
Raadin mielestä tästä löytyi eniten makua. Taisi muutenkin olla lähes kaikkien mielestä oikein hyvää ja pullo oli erityisesti meidän aikuisten mieleen :)

Disney Princess
Maultaan omenainen. Aikuisten mielestä liian omenainen. Nelli 4v ja Helmi 4v  mielestä parasta, hyvää, hyvää, hyvää!! Paras pullo ;)

Disney Mikki Hiiri
Viinirypäleen makuinen juoma, jota me veikattiin hieman päärynäiseksi. Aika lähelle kuitenkin ;) Tämä oli yksi Eetun 7v suosikeista


Disney Autot
Mansikan makuinen, mutta melko mieto. Joka suuhun sopivaa. "Hyvää, mutta pahan hajuista sanoivat lapset" ;) Pullo oli Eetun 7v mieleen.

Disney Planes
Tätä makua ei keksitty. Moni kuvaili makua karkkimaiseksi. Aikuisten mielestä juoma oli liian makeaa, mutta lapset tykkäsivät. Pullosta kun lunttasin, niin selvisi oikeaksi mauksi persikka :)

Juomien lisäksi herkuteltiin muumi-pipareilla, minitortuilla, karkeilla, poppareilla sekä pizzalla :)
Kivat kemut olivat. Kiitokset koekaniineille!

Juomiin pääset tutustumaan tarkemmin täällä. Juomia löytyy mm. hyvin varustetuista K-kaupoista, Prismoista ja S-marketeista. Tästä Hopottajien kampanjasivulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti