perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tekarit!

Hoksasin että postaukset ovat keskittyneet viime aikoina vain Charlotteen, joten kirjoitetaanpas jotain muutakin välillä :).

Aiheena hampaidenvalkaisu. Aihe johon usein eksyn tuttavieni kanssa. Harmittaa toisten puolesta, jotka kokevat etteivät ole saaneet rahoilleen vastinetta, kun tulos ei ole ollut toivottu. Tarjollahan on hyvinkin paljon eri vaihtoehtoja. Esim. Zoom-valkaisu, joka on erittäin nopea menetelmä. Täällä Oulussa ainakin hyvin kallis ja itseä mietitytti, kun moni valitti valkaisun olevan kivulias. Lisäksi se on erittäin voimakas menetelmä ja muistan lukeneeni, että sen voi tehdä vain kerran.. Voin olla väärässäkin.

Soittelin pari vuotta sitten kaikki Oulun hammaslääkärit läpi ja kyselin eri vaihtoehdoista ja siitä millaisen tuloksen he lupaavat. Vaihtuvuutta oli tässäkin asiassa hyvin paljon. Toiset lupasivat, että hammas vaalenee vain yhden tai pari astetta. Silti homma olisi kustantanut useita satoja euroja.

Päätös oli loppujen lopuksi helppo. Päädyin hammaslääkäriasema Andanten tarjoamaan Evolution valkaisumenetelmään. Homma tuntui hieman työläältä, mutta tulos oli erinomainen! Kokonaisuudessaan hoitoon kuluu aikaa 3-4 viikkoa.

Valkaisu on yhdistelmähoito, jossa kahden viikon kotivalkaisua seuraa tunnin vastaanottovalkaisu.

Sivuilla sanotaan että:

"Tyypillisessä tapauksessa hampaiden värisävy muuttuu 12-13 astetta vaaleammaksi, mutta parhaimmillaan on saavutettu jopa 18 sävyasteen muutoksia."

Homma lähtee siitä käyntiin, että vierailee hammaslääkärillä, jossa sinulle tehdään omat hammasmuotit. Kun muotit ovat valmiit, saat ne kotiin mukaasi sekä valkaisuaineen. Muotteja pidetään 14 yötä ja sen jälkeen tehdään vastaanotolla valkaisu, joka kestää 40 minuuttia.

Ensimmäinen viikko oli aika tuskainen. Ei siinä mielessä, että hampaisiin olisi sattunut, vaan siihen että tottui nukkumaan muotit suussa. Toinen viikko meni sitten jo huomattavasti paremmin. Saa nähdä miten nyt käy, kun aloitan kahden viikon valkaisukuurin kahden vuoden tauon jälkeen. En aio käydä vastaanotolla valkaisemassa, vaan luulen että minulle riittää ihan tämä kotivalkaisu. Tuloksen ei tarvitse olla vitivalkoinen, kunhan nyt edes vähän vaalenisi.


Tämä on siitä kätevä juttu, että voin kotona itsekseni aina tarvittaessa valkaista, kun on jo muotit olemassa. Haen vaan uuden ruiskullisen valkaisuainetta, kun edellinen loppuu. Ostin myös tälläista valkaisevaa hammastahnaa. Tätä ei silloin pari vuotta sitten vielä ollut, joten on uusi tuttavuus. Tätä pitäisi saada ihan apteekistakin.






Suosittelen lämpimästi! Uskon, että kaikki saavat tällä hyviä tuloksia ja tämä on myös kohtuuhintainen :)

3 kommenttia:

  1. Olen jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut tästä valkaisumuodosta, sillä vaikuttaa siltä, että tämä olisi ainoa keino vaalentaa luonnostaan kellertäviä hampaitani. Tästä postauksestasi on jo aikaa, joten kuinka valkoiseksi hampaasi tulivat?? Ja ainakin joskus maksoi tämä hoito noin viisisataa.. Miten asia on? Kiitos jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Hinta taisi pyöriä siinä 500e hujakoilla. Olin enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Hampaat vaalenivat todella monta astetta ja kun kotivaalennuksen jälkeen viimeinen vaalennus tehtiin hammaslääkärillä, vaalenivat siellä vielä tosi paljon. Itse olen asiakaspalvelutyössä ja tuolloin ihmiset kommentoivat ja kehuivat paljon hampaitani joten kyllä ne selvästi ihan eri valkoiset olivat :D Omat hampaanikaan eivät olleet kahvin tai punaviinin yms värjäämät vaan juurikin luonnostaan kellertävät. http://pikkutassujenelamaa.blogspot.fi/2014_02_01_archive.html Valitettavasti en tähän hätään löytänyt sinulle oikein kunnon kuvaa..

      Poista
    2. http://pikkutassujenelamaa.blogspot.fi/2014/02/1222011.html tarkoitus oli ohjata suoraan tähän postaukseen :)

      Poista