torstai 6. kesäkuuta 2013

Kesäterveiset

Nyt se kesä sitten ihan oikeasti on! Meillä se on ilmojen puolesta ollut jo muutaman viikon ja kun Akillakin alkoi loma, niin ollaan nautittu keleistä täysillä.

Charlotte on räpiköinyt omassa uima-altaassaan, leikkinyt hiekkalaatikolla, käynyt pyöräretkellä, kahlannut meressä, syönyt mansikoita ja ehkä vähän jätskiäkin ;).

...Niin, ja käytiinhän me tietysti tivolissa!




Valittiin suoraan Ferrari, eikä mitään lälläriponia tai traktoria. Kyydissä riitti ihmetystä, kun ympärillä vilisi vieraita kasvoja.









Hirveästi näin pienille ei laitteita ole, kun ei uskalla possujunaankaan yksinään laittaa istumaan. Ongittiin sitten ja heiteltiin palloja. Ehdoton suosikki oli kuitenkin keinut! Charlotte vilkutteli iloisena ihmisille ja hymykin oli herkässä. Harmi, että kaikki hymykuvat olivat tärähtäneitä.


Loppuviikko onkin sitten yhtä juhlaa. Huomenna pienet vihkiäispippalot ja lauantaina ristiäiset. Saamme kunnian olla kummeina ja palaankin myöhemmin vinkkaamaan lahjaideasta, joka on helppo tehdä itse ja käy niin tytöille kuin pojillekin. Ja oikeastaan siinä mielessä kiva, että se käy minkä ikäiselle lapselle tahansa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti