keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Testing testing!

Sain Hopottajien kautta maisteltavaksi Atrian uusia itämaisia mikroaterioita. Testasin uutuus ateriat; Chicken Rogan Josh ja Chicken Teryaki Korean Style.

Atria lupaa vahvasti ja aidosti mausteisia itämaisia makuja, jotka sisältävät runsaasti mausteista kastiketta, kotimaista broilerin lihaa, kasviksia ja riisia tai nuudelia. 

Valitsin nämä kaksi koska halusin testata sekä riisiä että nuudelia. 


Chicken Rogan Josh oli kyllä mielestäni hyvin mausteinen. Ateriassa oli broileria ja riisiä tomaattisella Rogan Josh-kastikkeella. Atrian makumittarilla maun vahvuus on  `medium´, ja itse olen samaa mieltä. Niille ketkä eivät ole tottuneet mausteiseen ruokaa voi tämä olla liiankin mausteinen, mutta toisaalta jos ei pidä mausteisesta ruoasta kannattaa ateriakseen valita jotain muuta. 

Ulkonäöllisesti ei päästä ihan samaan mitä Atrian tuotepakkauksen kuva lupaa. Merkittävin ero on kanan määrässä mitä mielestäni ei ollut kovin paljoa. Tämä korostuu koska ateriassa ei ole kasviksia. Ateria itsessään oli kyllä ainakin minulle tarpeeksi täyttävä. Kaikki annokset ovat kooltaan 350g.

Tässä parasta oli että mikroateria ei maistunut perinteiselle valmisaterialle missä einestuotteen maku puskee läpi... kiitos runsaiden mausteiden?

Chicken Teryaki Korean Style ateria sisältää broileria, nuudelia, paprikaa, valkosipulin versoa ja pinaattia sekä korealaisittain maustettua teryaki-kastiketta.

Annoksessa oli runsaasti kasviksia ja siksi kanapalojen vähäisyyteen ei tullut tässä kiinitettyä niin huomiota. Kastiketta oli runsaasti ja koko "hässäkkä" ui soijanmakuisessa liemessä. Itseäni tämä ei haitannut sillä pidän soijasta. Atria on määritellyt myös tämän vahvuudeltaan `mediumiksi´.

Ulkonäkö vastasi tämän kohdalla paremmin pakkauksen kuvaa, paitsi kastiketta kyllä todellakin on runsaasti!

Aluksi ajattelin että voittaja näiden kahden välillä on selvä, mutta nyt en oikeastaan osaakaan päättää.

Mitä mieltä näistä olen? Mikroaterioiksi ihan hyviä. Kivaa vaihtelua perinteisten lihapullien ja mummonmuusien rinnalle.... jos pitää mausteista! :)

Lisätietoja aterioista Atrian sivuilta. Käynnissä myös kilpailu missä voi äänestää omaa suosikkimakuaan :)

5 kommenttia:

  1. Oho, mää en oo kuullut sieltä hopottajista mitään! Ootko Jenny jo buzzadori? Sieltä oon saanu muutamia tuotteita kokeiluun ja jakoon, suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut ja tuntuukin että siellä on koko ajan paljon enemmän kampanjoita käynnissä. Luulen vaan että ei voi olla samaan aikaan Hopottajissa ja Buzzadorissa, vai mitä luulet?

      Poista
    2. En usko, että sillä on mitään merkitystä. Määkin oon meinaan.

      Poista
  2. Oi,tuo nuudelihässäkkä kuulostaa ihan mun ruualta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mulle tuli heti mieleen että Henri vois tykätä siitä :P

      Poista