perjantai 22. helmikuuta 2013

Tennarikaverit

Kevään lähestyessä on aina saatava uudet tennarit, tällä kertaa Converset. Olen melko ajoissa liikkeellä mutta sama kait se milloin ne uudet kengät ostaa :)

Viime vuonna jäi tennarit kaupan hyllylle kun mikään ei tuntunut jalassa hyvältä. Loppuraskaudesta jalkoja turvotti kiitettävästi ja päätin etten turhaan lähde venyttämään uusia kenkiä. Mitkään vanhoista kengistä eivät mahtuneet jalkaan, ja minut pelastikin silloin numeroa liian suuret balleriinat mitkä olivat siihen asti keränneet pölyä kaapin perällä.

Vaikka burgundyn/viininpunaisen (onko niillä oikeasti mitään eroa?) sijaan pitäisi ostaa jotain hempeän pastellista tai kesän väristä, uhmasin minä muotijumalia valitsemalla tämän värin. Burgundy on yksi lempiväreistäni :)

Meillä on Charloten kanssa tiimikengät! ... tai Charlotella itse asiassa useammat ;)





Valkoiset ovat jo käyneet pieniksi. Niitä käytettiinkin viime kesänä ja syksynä ahkerasti. Pinkit menevät vielä hetken, mutta nekin alkavat olla jo turhan ahtaat. Kesäksi meillä on vielä mustat :)

Charlotte on saanut kaikki tennarinsa jenkeistä mummiltaan ja tädiltään. Siskolleni voisi mielestäni myöntää conssihulludiplomin, sillä hänen Conversevalikoimansa on aikamoinen ;)



Ne ketkä tuntevat minut paremmin tietävät, että rakastan koruja. Siispä en voinut vastustaa tätä yksilöä :) Ostin alkuviikosta yhden toisenkin koruihin liittyvän jutun... siitä myöhemmin lisää :)




Ps. Charlotella on nyt ihka ensimmäinen korvatulehdus -.-

2 kommenttia:

  1. toivottavasti se korvatulehdus lähtee pois, eikä tuu kierrettä :) ! Mistä tuon kaulakorun, mullaki tekee mieli nyt tuon värisiä consseja..... hmm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, toivottavasti ei tule tavaksi!! Kaulakoru on piecesin :)

      Poista