tiistai 11. joulukuuta 2012

Reissussa

Köpiksen reissuhan oli varsinainen vanhempien lepoloma. Ei todella. Kaikki aika hyödynnettiin mikä tarkoitti tehokasta kiertämistä kaupungilla. Käveltyä tuli joka päivä 10h ja kyllä sen jaloissaan tunsi. Miksi, oi miksi en osta jo ennen reissuun lähtöä valmiiksi rakkolaastareita?!



















































Erika suklaakaupassa vesi kielellä rohmuamassa herkkuja :D Nuo purkit Erikan kädessä ovat kaakaopurkkeja. Erika osti inkiväärillä maustettua ja itse ostin karamellin makuista.

Kävimme vierailulla Carlsbergilla.






























































































































Autokaupoilla. En oikein tiedä suositellakko vaiko ei vierailua Carlsbergille. Oluen valmistuksesta ja sen historiasta oli koottu museomainen näyttely. Jos sellainen kiinnostaa ja on ylimääräistä aikaa niin mikäpäs siinä.

Yksi reissun kohokohdista itselleni oli ilta Tivolissa. Tivolialue oli valtava eikä sitäkään ehtinyt kokonaan läpi käydä. Alue oli täynnä pieniä kojuja missä kävin laitteiden sijasta. Lippu vuoristorataan maksoi 10e joten päätin että mieluummin käytän senkin rahan viisaammin entä huonoon oloon :) Kööpenhamina oli kyllä muutenkin erittäin kallis kaupunki. Ravintolassa syöminen oli ehkäpä saman hintaista kun Suomessakin, mutta mikään ei mielestäni ollut halvempaa kuin täällä. Kaupat oli täynnä ihania vaatteita ja asusteita, mutta valitettavasti hinnat pidättelivät sen verran että tällä kertaa ei karannut mopo käsistä. Olin suunnittellut ostavani joululahjoja, mutta en sitten saanut ostettua yhtäkään. Onneksi jouluostokset on sen verran hyvällä mallilla että luulen välttyväni paniikilta.

Kuvia upeasta Tivolista. Tivoliin kannattaa ehdottomasti mennä illalla ja varata useampi tunti aikaa.





































































































Tivolissa oli mahtava valoshow mikä esitettiin lammen yllä. Näistä kuvista ei saa mitään käsitystä siitä miten hieno se oli.

Löysin Tivolista tulijaisiksi Charlotte-mukin. Se oli kiva löytö sillä täällä ei vastaavanlaisia ole ollut saatavilla. Myyjä kertoi että Tanskassa Charlotte on hyvin yleinen nimi. Neiti sai myös marakassin mikä onkin ollut nyt leikeissä todellinen hitti.

Kokonaisuudessaan oli kiva reissu. Vietimme yhden päivän tyttöjen kesken kierrellen tehtaanmyymälä alueella outleteissa. Pojat taisivat sillä välin kierrellä lähinnä pubeja ;) Aki kävi Kaitsun kanssa katsomassa jalkapallopelin joten jokaiselle oli jotakin.



















































Kaitsu ja äiti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti