maanantai 10. joulukuuta 2012

Bella Sky

Hotellimme Kööpenhaminassa oli Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen. Hotelli on Skandinavian suurin. Hotelli muodostuu kahdesta tornista joita yhdistää silta. Olimme aluksi hieman pihalla kun kaveria ei löytynytkään sieltä huoneesta mistä olisi pitänyt. Vasta hetken toikkaroituamme tajusimme että huoneemme sijaitsevat eri torneissa ja matkalla piti vaihtaa hissiä.

Hotellissa oli 23 kerrosta. Ylimmässä oli Sky-baari missä tuli joka ilta porukalla vietettyä aikaa (meitä taisi olla yhteensä 20 henkilöä). Hotelli ei sijaitse keskustassa, mutta metroasemalle on matkaa 100m ja matka keskustaan kestää n.15min joten hotellin sijainti ei mielestäni ollut ongelma.

On vaikea keksiä hotellista moitittavaa sillä kaikki toimi niin kuin pitikin. Tai no siitä voin ehkä valittaa että mielestäni 20e aamupalasta ei ole kohtuullinen hinta ;).

Hotellista löytyy oma wellness-keskus, mutta valitettavasti emme ehtineet köllötellä poreammeissa tai oleilla höyrysaunan lämmössä... Meillä oli kiire kierrellä kaupunkia ja shoppailla kaupoissa!



Hotelli oli ihanan moderni ja rakastin sen mustavalkoista sisustusta. Sain mukaani muutaman kivan sisustusideankin :) Iso osa alakerran aulan ja ravintolan seinistä oli vuorattu viherkasveilla. Olihan se hienon näköistä mutta mahtaa olla melkoinen työ kasvien hoitamisessa. Näimme yhtenä aamuna kun mies yksitellen nyppi seinistä kuihtuneita lehtiä pois, ei käynyt kateeksi.

Voin lämpimästi suositella hotellia.

Kuvat hotels.com

Harmi ettei tullut kuvattua hotellia omalla kameralla.   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti