torstai 20. joulukuuta 2012

Koekeittiö

Tänään vietin lähes koko päivän keittiössä kokkaillen. Jääkaapista löytyi possun filee jonka viimeinen käyttöpäivä oli tänään joten siitä lähdettiin liikkeelle. Lisukkeeksi perunaa, mutta pitkästä aikaa hasselbackan perunoiden muodossa. Kastikkeeksi päätin tehdä madeirakastiketta jota en ollut aikaisemmin tehnyt, mutta syönyt kylläkin ravintoloissa useita kertoja joten tiesin sen hyväksi kaveriksi possulle. En todellakaan ole mikään kastikeguru mutta tämä onnistui hyvin. Siksipä voin suositella reseptiä teillekkin!

Kokeilevassa keittiössä tein tänään myös itse konvehteja. Tarkoituksena tehdä neljä tai viisi eri makua ja jouluna pitää pieni konvehtikisa, eli yksinkertaisesti arvata mitä raaka-aineita konvehdeissa on :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti