maanantai 22. lokakuuta 2012

Täti kylässä!

Charloten täti Soile tuli meille yökylään perjantaina. Kävimme porukalla syömässä Soilen synttäreiden kunniaksi, illalla katsottiin leffaa ja herkuteltiin.

Lauantaina lähdettiin shoppailemaan Zeppeliiniin. Soilen viime visiitistä kyseiseen kauppakeskukseen oli vierähtänyt jo tovi.. kuulemma silloin kun se oli vielä uusi. Zeppeliini juhli tänä vuonna 20-vuotissynttäreitä! Jos nyt otettaisiin tavoitteeksi shoppailureissu vaikkapa kerran vuodessa ;)























Soile hemmotteli pikkuista neuletakilla :) Tämäkin neuletakki on jo päässyt käyttöön, täällä on nimittäin ollut pakkasta!


















































Vaikka viikonloppu taas meni aivan liian nopeasti niin ei haittaa. Meillä on loma! ... tai Akilla on loma :) Lomalla on hyvä tehdä asioita mitä on normaali arjessa vaikea mahduttaa kalenteriin.

Tänään kävi Otto rokotuksella, ja itselläni on luvassa kynsihuolto. Tarkoituksena keretä myös Charloten isoisovanhemmille nauttimaan hirvikäristystä. Kajaanin vierailu on myös suunnitteilla sekä loppuviikosta mennään molemmat hierojalle. Ihana loma!

3 kommenttia:

  1. Kauhee ku charlotte näyttää jo isolta nuissa kuvissa, kauhia rötkäle jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...Niin ja tosiaan, ehkä illuusiota rötkäleestä luo iskän valitsemat harmoonisen väriset vaatteet, palloa palloa :)

      Poista