sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Galna Dagar

Keskiviikkona starttaa jälleen Hullut Päivät! Itse odotan niitä aina ihan hullun lailla, mutta täytyy sanoa että kuvasto tuotti pienen pettymyksen. Tokihan sieltä löytyy taas ostettavaa, mutta vuodesta toiseen on myynnissä samoja tuotteita mitä oletin tänäkin vuonna olevan mutta eipä sitten olekkaan ainakaan kuvaston perusteella.

Odotin enemmän mm lastentarvikkeita, joita ei kuvastosta löytynyt nyt juuri ollenkaan. Toki kaikkia Hullujen Päivien tuotteita ei löydy kuvastosta joten toivoa vielä on :) Tein kollaasin itseäni kiinnostavista tuotteista.




























Eniten himoitsen Kartellin Stone-jakkaraa! Olen jo vuosia aikonut sellaisen ostaa, mutta en ole sitten raskinutkaan. Nyt on sen verran hyvässä alessa että ostan mikäli ehdin vain sellaisen käsiini saamaan. Tämän tyyppiset tuotteet on siitä inhottavia, että niitä tulee aina aivan liian pieni määrä myyntiin.

Mausteet ja saippuat on sellaisia mitä tulee ostettua joka kerta. Samoin muuta pientä, esim servetit.

Pyykkikoreja voisi ajatella Charlotelle. Pyykkiä tulee nimittäin niin mieletön määrä, että nyt voisi ostaa molemmat ja lajitella saman tien valkoiset ja kirjavat omiin koreihinsa.

Harmaa pohjaiset muumilakanat olisi myös todella ihanat!

Ruokaa tulee myös ostettua joka kerta, erityisesti salaatteja. Ruokaisia salaatteja saa huomattavasti huokeampaan hintaan joten suosittelen piipahtamaan myös Herkun puolella :)

Löysitkö sinä kuvastosta jotain ihanaa? Nähdään Hulluilla Päivillä :)!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti