torstai 11. lokakuuta 2012

Keittiön uudet kuviot


Kävin tänään Hemtexissä pitkästä aikaa. Jostain syystä siellä tulee asioitua harvemmin, vaikka niin monet kerrat olen löytänyt sieltä pientä kivaa. Ale-pöytä taas kummasti veti puoleensa ja hyvä niin, löysin nimittäin uudet tabletit keittiöön. En voinut jättää ostamatta, kun sopivat niin hyvin meidän olohuoneen tapettiin. Sekä tapetista, että tableteista löytyy samettinen kohokuvio.


Sisustuksemme koostuu mustasta, valkoisesta, harmaasta ja purppurasta. Onko siis ihme että katseeni kiinnittyi tähän täydellisen värimaailman omaavaan tilkkupalapakettiin!



Nämä siis todellakin ovat pelkkiä kangaspaloja. Jokainen voi itse päättää mitä näistä tekee. Meille näistä tulee kankaiset servetit. Parasta näissä on se, että palat ovat erilaisia, mutta sopivat silti hyvin yhteen. Näin saa kattaukseen kivaa vaihtelua. Luulen että yhdestä palasta saa kaksi servettiä.




















 Kangaspaloja löytyy myös muissa väreissä ja kuoseissa. Nyt pitäisi järjestää oikein kunnon illalliset, että voisi ottaa kankaiset servetit käyttöön :).

1 kommentti:

  1. Jahas jahas.. minäpä siis oottelen illalliskutsua =)

    VastaaPoista