maanantai 23. heinäkuuta 2012

Vastasyntyneen valokuvaus

Olin jo puolessa välissä raskautta päättänyt että tulen viemään lapsemme vastasyntyneen valokuvaukseen.
Mielestäni on vähintään yhtä tärkeää kuvata vastasyntynyt entä 1-vuotias lapsi. Vauvat kasvavat niin hirmuista vauhtia ja tietyt vastasyntyneen piirteet katoavat jo parissa viikossa. Niinpä meidän neiti kuvattiin jo 12 päivän ikäisenä.
Suurin ongelma oli löytää hyvä kuvaamo Oulusta. Yksi tärkeimmistä kriteereistä oli että kuvaamo on erikoistunut lapsien kuvaamiseen. Halusin myös että kuvat olisi persoonallisia, omia pieniä taideteoksiaan.
Olin jo ajatellut vieväni neidin kuvaukseen Studio P.S.V hen kunnes huomasin neuvolassa Studio Valopilkun mainoksen. Kävin heidän nettisivuillaan ja ihastuin ikihyviksi. Studio Valopilkku on lasten muotokuviin keskittynyt valokuvaamo. He kuvaavat kotistudiossaan mutta tulevat halutessasi myös kotiisi kuvaamaan. Myös miljöökuvaukset ovat mahdollisia. Kotikuvaus on todella hyvä vaihtoehto jos mietitään vastasyntyeen kuvaamista. Meidän kuvat otettiin kuitenkin heidän kotonaan. Se oli paras vaihtoehto meille. Meillä kotona koirat olisi käyneet niin kierroksilla että puolet ajasta olisi tuhlaantunut niiden rauhoitteluun.
Olin todella tyytyväinen saamaani palveluun ja tietysti itse kuvat olivat juuri sitä mitä toivoimmekin. Olen jo päättänyt että myös neidin 1-vuotiskuvat otetaan Valopilkussa. Ehkäpä jossain kivassa miljöössä, sen näkee sitten :)


Kuva on skannattu joten värit ovat vääristyneet. Valopilkun blogissa muutama kuva neidistämme. Blogiin pääset tästä.



Halusimme kahden tyylisiä kuvia. Hempeitä, jotka olisivat varmasti enemmän isovanhempien mieleen ja modernimpiä, jotka ovat enemmän meidän omaa tyyliä.

Kuvista teetimme myös kiitoskortteja sekä kutsukortteja ristiäisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti