tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ristiäiset


Ristiäiset on nyt onnistuneesti juhlittu. Sekä kastejuhla että kahvitilaisuus olivat molemmat Koskelan seurakuntatalolla. Tila oli ihanteellinen 30:lle hengelle. 



Pöytiin laitettiin valkeat liinat, sekä kertakäyttöiset vaaleanpunaiset kaitaliinat, Tiimarista.

Koristeina oli lasipurkkeja, isoja sekä pienempiä pilttejä. Kietaisin juuttinarua purkkien ympärille, pilttien alle pienet kakkupaperit ja lopuksi kukat ja kynttilät paikoilleen. Juuttinaru, kakkupaperit ja kynttilät Tiimarista. Kukat Stockmann Oulu.


Tarjoilut oli suurimmaksi osaksi itse tehtyjä. Supersöpöt keksit, Homemade by MI
En voi käsittää miten joku osaa moisia taideteoksia tehdä. Käykääpä kurkkaamassa blogista muita mahtavia herkkuja! 



Itse juhlakalu! Jännitimme etukäteen miten neiti käyttäytyisi kasteen aikana mutta se meni tosi hienosti ja itse asiassa hän oli koko juhlien ajan hyvin tyytyväinen. Nimeksi tuli Charlotte Olivia. Kasteen jälkeen vaihdettiin tylliunelma päälle, hempeän vaaleanpunaista pienelle prinsessalle!
Vauvan juhla-asu VIIAENNA, pääkoriste Hennes.

Lahjoista myöhemmin oma postauksensa.

4 kommenttia:

  1. Noniin, millon postausta karvatassuista ;) ? Nuo kuvat on aika pieniä, oisko parempi vaikka edes se seuraava koko? :)

    VastaaPoista
  2. Juttua karvatassuista saadaan odottaa jonkin aikaan. Meidän pitäis varmaan tehdä niidenkin kanssa jotain mielekästä että olis jotain mistä kirjoittaa. Toiveita otetaan vastaan :)

    VastaaPoista
  3. Kylläpä jaksoit panostaa ristiäisiin, upeen näköstä ja mahtavia herkkuja :) Ihanan söpö teidän tytteli kyllä tuossa alimmassa kuvassa.

    VastaaPoista