tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kirppuja!

Käyn tosi harvoin kirpputoreilla ja suurin syy siihen on, että en yksinkertaisesti löydä koskaan mitään ostettavaa. Kadehdin niitä jotka kertoo löytäneensä parilla eurolla ihan tosi hienon löydön. Tarvisin varmaankin kirppuilun peruskurssin. En tiedä onko mulla väärä aika ja paikka, vai tökkiikö taktiikka. Yleensä en jaksa edes perusteellisesti pöytiä penkoa jos tavara päällisin puolin on kulahtanutta.

Nyt lapsen saatuani olen innostunut käymään muutaman kerran Oulun paljekirppiksellä. Tuntuu että suurimmaksi osaksi kirpputoreilla myydään lastenvaatteita mikä onkin ihan ymmärrettävää, meidän pimulla niitä on ainakin aivan järkyttävä määrä. Paljekirppis on ollut aika suuri pettymys. Vaatteet on todella nuhjuisia, kulahtaneita ja virttyneitä. En ymmärrä miten ihmiset edes kehtaavat tuoda loppuun kulutettuja vaatteita myyntiin ja vielä kalliiseen hintaan. Ainahan sitä ilmeisesti voi kokeilla? Se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Toinen asia mikä suuresti ärsyttää on facebookin kirpputorit. Esim. Polarn O. Pyretin vaatteista pyydetään lähestulkoon samaa hintaa entä mitä ne maksavat uutena kaupassa. Yllätyksekseni näin on myös halvempienkin merkkien fb-kirppareilla, kuten Hennes ja Lindex.

Poikkesimme tänään äitini kanssa Haukiputaan kirpparille missä oli meidän lisäksi vain pari muuta ihmistä. Sai rauhassa tutkailla pöytiä ja tällä kertaa jopa löysinkin jotain, ja vieläpä kirpputorihintaan!


Lapsille ehdoton palikkasetti. Sisältää 60 osaa, hinta 5e
Tossut, uudet, nahkaiset 1,50e
Farkkutakki 1e
Farkkuhaalarit 2e

Huuto.netistä Lundmyrin pipo. Kaipailen vielä mustaa tupsupipoa kaveriksi :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti