torstai 24. huhtikuuta 2014

Häppeninkiä

Hups.. Tämä kirjoitus tulee sitten sellaisen reippaan viikon myöhässä, kun joku huolimaton ei hoksannut painaa julkaise nappia! No parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

Viikonloppu tuli ja meni ja nyt ollaan jo taas täysillä kiinni työviikossa. Paljon mahtui viikonloppuun. Neljäntoista ruokalajin kreikkalainen illallinen työkavereiden kanssa. Lauantaina illallistettiin Akin kanssa Torilla-ravintolassa. Ravintolan jälkeen käytiin teatterissa katsomassa musikaalikomedia Housut pois - suuret suositukset, menkää menkää! Ihan huippuhauska ja todella viihdyttävä.

Charlotte oli lauantaina pitkästä aikaa mummilassa yökylässä. Viime kerrasta olikin jo aikaa, sillä neiti oli edellisen kerran ollut yökylässä viime kesänä. Hyvin oli silti mennyt, eikä ollut ikävöinyt meitä ollenkaan.

Ohjelmaa riitti myös sunnuntaille asti. Aamu päivystettiin kotona ja meillä ehtikin käydä kymmenkunta virpojaa. Nameja jäi kyllä aikamoinen määrä, sillä puolenpäivän aikoihin lähdettiin hakemaan Charlottea ja siitä suoraan Rakentajamessuille.

Charlotte toi päiväkodista tänään oman pienen ruohopurkkinsa, ja ette usko miten ylpeä tyttö oli.


Onhan tää oikeesti ihan supersöötti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti