tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kokeileva keittiö

Keittiössämme syntyy nykyään melkoisen kokeilevia tuotoksia, kun ruokavalio on täysin gluteeniton ja maidoton. Kaikki on vielä niin uutta, ettei aina ihan järki leikkaa miten esim. valmistaa niinkin arkista ruokaa kuin lihapullia!

Käsittääkseni on olemassa gluteenittomia korppujauhoja, mutta eihän niitä tietystikään tähän hätään ollut. Lihapullataikinaan päätyi jauhelihan lisäksi raastettua porkkanaa, sipuli, pari keitettyä ja raastettua perunaa, kananmuna, sekalainen armeija mausteita, hieman vettä, ja vola! ihan lihapullilta näyttää :)

Uuden kokeileminen kannattaa, sillä nämä ovat ehkä parhaita lihapullia, mitä tässä talossa on koskaan syöty :) Makua toi mm. makea chilikastike, suola, pippuri, paprika ja lihafondi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti