perjantai 19. huhtikuuta 2013

Puuhaperjantai

Kylläpäs meillä onkin ollut tänään kokemusrikaspäivä. Aamupäivällä käytiin ensimmäistä kertaa taloyhtiön leikkipaikalla katsastamassa leikkikalut. Ei ne nyt kovin hääppöiset olleet; hiekkalaatikko ja keinut. Keinutkin olivat sellaisten isojen lasten keinuja, eikä niissä pysty Charloten ikäinen keinumaan ilman isää tai äitiä.

Kun Aki pääsi töistä, päätettiin lähteä tutustumaan HopLopiin. Sekin oli meille ensimmäinen kerta. Siellähän sitä ihmeteltävää sitten riittikin! Oli paljon mielenkiintoisia härveleitä ja tosi paljon muitakin lapsia. Alle 1-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi, mutta jo sitten 1-vuotiailta vierailu kustantaa 8,5e ja yli 3-vuotiailta 13e. Olenko ainoa kenestä hinta tuntuu aika kalliilta?



















































Alkoiko pallot ja pandat vilistä silmissä :)? Charlotte kyllä nautti olostaan HopLopissa, joten eiköhän sinne yritetä mennä vaikka ensi viikolla uudestaan, ilmaista puuhaa kun vielä toistaiseksi on! Lähtisikö vaikka Ronja seuraavalla kerralla mukaan :)? Neiti nukkuu nyt ulkona päikkäreillä, taisi olla uuvuttava reissu.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hoppi Loppi,
    ota tästä pallokoppi.

    Ratsu Uljas, matkaan hei,
    keinuheppa leikkiin vei.

    Liukumäki, hurja kyyti,
    " Vauhtii lisää !" Sape pyyti.

    Pomppulinnaan matkaan vaan,
    täällä uudelleen me tavataan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinähän se tulikin Sapen päivä runon muodossa :)

      Poista