sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Muru muuttaa!

Muru muuttaa.. nimittäin pienestä ensisängystä isojen tyttöjen pinnasänkyyn. Käytössä meillä on siis ollut lapsen mukana kasvava sänky Stokkelta.

Sänky on ollut tähän asti pienimmässä mahdollisessa koossa. Valmistajan sivuilla sanotaan että Stokken Sleepi Mini mallin käyttöikä olisi 0-6kk. Meillä ollaan muutamaa päivää vaille 6kk joten hyvin pitää tämä lupaus paikkansa :) Olisihan tyttö vielä ehkä kuukauden mahtunut pienessä sängyssä nukkumaan, mutta päätettiin ettei jätetä tätä viime tippaan.

Sänky on aika arvokas ja moni varmasti ajattelee että tämä pieni ensisänky on turha, mutta meillä tämä sänky on toiminut super hyvin ja voin vain suositella. Sänky on turvallinen, ja sitä voi helposti liikutella huoneesta toiseen. Sängyssä on rullat alla ja se liikkuu näppärästi pienen kokonsa asiosta.

Kyllä tulee ikävä tätä suloista pientä sänkyä!


























Sänkyyn liitettiin nyt jatko-osa ja Sleepi Mini kasvaa näin Sleepiksi. Pakettiin kuuluu myös uusi patja. Patjat vaikuttavat laadukkailta, ja kangas on hengittävää. Patjoista huomaa hyvin sänkyjen kokoeron.



















































Uusi sänky näyttää nyt aivan valtavalta kun silmä on tottunut pieneen. Tyttö nukkui uudessa sängyssä aivan yhtä hyvin kuin pienessäkin. Voi sitä riemun määrää aamulla kun hän huomasi miten paljon sängyssä on tilaa meuhkata :) Iso sänky tarvitsi myös pidemmän reunasuojan. Käyttämätön reunasuoja on löytö kirppikseltä parin euron hintaan.



















































Tällä mennäänkin nyt sitten pitkään! Kun lapsi on sen verran iso ettei enään tarvitse pinnasänkyä irroitetaan edestä keskimmäinen jatkopala. Taakse lisätään pidempi pala ja isompi patja, ja sänky menee jälleen vuosia :) Hintatietoja esim täältä.

3 kommenttia:

  1. vasta vierailulla :) Missä päin te asustatte perheineen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit :) Me asutaan kaakkurissa, missä päin itse?

      Poista
  2. Toppilassa asustan ainakin vielä. :) Saattaa olla ehkä muuttokuorma lähdössä Tupoksen suuntaan jossain vaiheessa.

    VastaaPoista