torstai 22. marraskuuta 2012

Joulukalenteri

Joulukalenteri kuuluu olennaisena osana joulunodotukseen. Kaupat pursuavat mitä erilaisempia vaihtoehtoja. Yllättävin kalenteri mihin Stockmannilla törmäsin oli kosmetiikkakalenteri! Siis mitä ihmettä, uusi meikkituote joka päivä :D? Kalenterin ei siis tarvitse välttämättä sisältää suklaata. Lapsille on olemassa jopa lelukalentereita mikä kuulostaa aika hurjalta. Vaikka tuo hieman ihmetyttääkin niin luulenpa että Charlotellakin tulee olemaan lelukalenteri joskus tulevaisuudessa. Yllättävintä oli, etten löytänyt kaupoista ollenkaan laktoositonta suklaajoulukalenteria! Yritin etsiä sellaista ystävällemme, mutta jouduin ostamaan karkkikalenterin.

Millainen minun kalenterini on? Suklaata tietysti! Jokaisen suklaaholistin täytyisi saada tämä kalenteri.

















































Kalenteri on paksu ja suuri ja avautuu kuin kirja. Se sisältää hienoja ja erilaisia konvehteja, joista osa sisältää alkoholia. Tämä kalenteri on siis aikuisille tarkoitettu. Kalenterin hinta on 27e ja se on ostettu Stockmannilta. Hinta voi tuntua kalliilta, mutta kalenteri sisältää 350g suklaata. Jokainen konvehti on pakattu valkoiseen paperikuppiin. Kalenterin mukana tuli lappunen, missä oli pitkä lista konvehteja. Kalenteri siis ilmeisesti kätkee sisäänsä osan näistä?












































































Täytyy tunnustaa, että tämä kalenteri on jo toinen tälle joululle. En suinkaan syönyt sitä ensimmäistä, vaan koirat söi! Kyllä oikeasti ärsytti ja sai purra hammasta yhteen. Hyvinhän ne suklaat maistui pojille, suosittelevat!

4 kommenttia:

  1. oih, onpa ihanan näköinen ja kyllä rupesi myös kuola valumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ;) Huono puoli on että näitä saa vain yhden päivässä!

      Poista
  2. Mulla on ollu tuommonen joulukalenteri!

    VastaaPoista