maanantai 28. lokakuuta 2013

Syysloma/synttäreitä/tyttöjen viikonloppu

Syypää hiljaisuuteen on syysloma. Kotosalla ollaan pääasiassa oltu, mutta muuten on kiireistä. Charlotte sai olla viikon isänsä kanssa kotona, ja minä kävin töissä. Sitä ei voi kyllä olla huomaamatta, että isä ja tytär ovat viettäneet kahden keskistä laatuaikaa... tai sitten laatuaikaa on vietetty ihan itsekseen. Useampaa seinää koristaa kunnon muumisakuroilla piirretyt taideteokset. Kiire ei ole ollut, sillä väriä on ehditty vaihtaa useampaan kertaan.

Viikkoon mahtuu myös kahdet syntymäpäivät, jotka osuivat samalle päivälle. Charlotte juhlisti toisissa, ja me Akin kanssa toisissa. Käytiinpä oikein baarissakin asti. Huh, ihan hyvästä jumpastahan se käy, kun niin harvoin pääsee enään tanssimaan ;)

Minun oli myös päästävä syyslomaretkelle, mikä tarkoitti reissua Ikeaan :). Charlotte hyödynsi hienosti parin tunnin ajomatkat nukkumalla ja jaksoikin sitten olla Ikeassa reippaana.

Leikkikeittiö oli se mieluisin juttu. Jätimme heti viestiä tontuille, ja saattoipa tällainen vilahtaa auton peräkonttiin ;) Keittiötä sai muuten myös ilman tuota yläosaa. Yläosa tulee mielestäni tosi korkealle ja kestäisi aika kauan että Charlotte yltäisi käyttämään mikroa.

Ihankohan siinä itse valmistettua vanukasta syödään? ;)










Viikonloppu oli sitten itsellänikin vapaata. Aki lähti poikien mökkireissulle ja me jäätiin Charloten kanssa sitten kaksin.

Ei hukattu aikaa vaan perjantaina kierreltiin Erika-tädin kanssa kaupoissa talvikenkiä etsien. Käytiin myös illastamassa Torerossa.


Lauantaina meno jatkui kutakuikin samanmoisena ja lähdettiin Popille multiraita jahtiin. Oli siinä Erikakin ihmeissään, kun seurasi raitafanejen toimintaa.. Oli se minustakin kieltämättä hieman hullua :D. Kaikki kuitenkin sain, mitä halusinkin. Palaan niihin vielä myöhemmin. Löysin myös lopulta lauantaina itselleni ne talvikengätkin, joten onnistuttiin siinäkin tehtävässä. Vierailtiin myös molemmissa mummoloissa, joten eipä taidettu kotona ehtiä muuta kuin käydä nukkumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti