sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

`Morsian oli kuin kuu tähtien joukossa´

Eilen tanssittiin koko päivä, ilta ja yö, sillä juhlimme hyvien ystäviemme häitä. Aki sai kunnian toimia bestmanina.

Koko päivä sujui moitteettomasti. Sulhanen oli komea ja morsian kaunis. Sää oli mitä parhain, ruoka oikein maittavaa, Aki selvisi roolistaan kunnialla ja tunnelma oli koko ajan mukavan leppoisa.






Koristelut olivat simppelin kauniit. Valkoisia neilikoita, vaaleanpunaisia ruusuja sekä  kynttilöitä. Myös vanhat kirjat toimivat sekä koristeellisena yksityiskohtana että inspiraation lähteenä. Toivomus oli että jokainen kirjoittaisi hääparille jonkin mukavan viestin. Minä turvauduin siis kirjaan :).





Mukavat pirskeet kaiken kaikkiaan! Charlotte oli mummilla ja papalla hoidossa ja oikein mukavasti oli päivät heillä menneet. Olivat saunoneet, käyneet venesatamassa tapaamassa sukulaisia ja katselleet laivoja. Piirtäneet, leikkineet ja varmaan sanomattakin selvää että herkutelleet :) Eihän se tyttö olisi meidän mukaan enään halunnut lähteäkään.

Juhlien täyteinen on tämäkin viikko. Huomenna nimittäin menemme Nelli-neidin leikkimökkitupareihin, hih! Mitähän leikkimökkitupareihin voisi viedä tuparilahjaksi? Hmmm siinäpä projektia aamupäiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti